Malzemeler :
püre için:
8 haşlanmış patates
2 yemek k.tereyağı
1 su b.kaşar peynir rendesi
tuz, karabiber
üzeri için
siyah zeytin
yeşil zeytin
tane mısır
ketçap
mayonez
rus salatası için
1 kavanoz garnitür(haşlanmış bezelye,havuç,patates)
6 adet kornişon turşu
mayonez
1 yemek k. süzme yoğurt
Hazırlanışı :
Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.180 derecelik fırına verin.Kaşarlar eriyene kadar pişirin
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış rus salatası melzemelerini koyup karıştırın.ve pürelerin arasına paylaştırın. siyah zeytin, yeşil zeytin ve tane mısırı alarak sufle kaplarına paylaştırın.
Üzerinde ketçap ve mayonez ile servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder